Blog i articles d'actualitat

Gravació reportatge “30 minuts” TV3 “Atrapats pel gasoil”

El mes d’octubre de 2022 vam tenir un equip del programa “30 minuts” de TV3, gravant el reportatge “Atrapats pel gasoil” al nostre obrador per conèixer com afecta aquest combustible a tot el cicle de producció i venda del pa.

Van estar gravant durant tota una nit fins al migdia següent a l’obrador de Figueres i també a la fleca de Vilafant. Vam poder mostrar tot el procés d’elaboració del pa des de l’amassada, el format, la cocció, el repartiment a fleques i la venda al client final.

Actualment el nostre obrador compta amb 4 forns que consumeixen gasoil com a combustible i 1 que funciona amb electricitat directament. L’altre lloc on consumim molt de gasoil és amb les furgonetes que utilitzem per repartir el pa a les nostres fleques i a la resta de punts de venda repartits per tot l’Alt Empordà.

També van fer una extensa entrevista a la nostra directora (Mercè Porterias), en la que el reportatge mostra un extracte, i unes preguntes més breus que van gravar amb en Manel Juàrez.

Aquí hem penjat alguns vídeos del making of mentre gravaven a l’obrador

Juan coent pa
David preparant una amassada

I finalment aquí pots veure des de TV3 a la carta, el programa complet titulat “Atrapats pel gasoil” (30 minuts – TV3 – emès el diumenge 12 de febrer de 2023 a les 22:05)

“Atrapats pel Gasoil” – 30 minuts TV3 a la carta – 12 febrer 2023

Deixar un comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà.