Blog i articles d'actualitat

Els flequers alerten que falta relleu

Recentment s’ha publicat en alguns mitjans com el Setmanari Empordà, aquest article titulat “Els flequers alerten que la falta de relleu i els congelats faran tancar el 40% de forns“. que inclou una entrevista amb el President del Gremi de Flequers de les Comarques Gironines. Des de la nostra empresa donem la nostra opinió respecte el que es parla a l’article.

 

Des de El pa de Pa Pa estem molts contents de poder comptar amb una bona part dels flequers de l’obrador que són menors de 30 anys, i molt trempats fent la feina. No és senzill, és veritat, hem de picar molta pedra, ja que els oficis tradicionals i amb horaris nocturns no atrauen als treballadors joves. La clau radica en la formació dins de l’empresa, ja que no hi ha gaire oferta formativa en pa i pastisseria a la nostra comarca. Tampoc ens ha de sorprendre tant. Històricament els flequers joves aprenien veient com treballaven els mestres artesans més vells de l’obrador. Com ho fem a casa nostra. Entren formant barres i amb el temps van passant per la resta de feines. I perquè no, com ha passat en la restauració, podem veure el dia de demà un treballador nostre que agafa una fleca que tanca, hi posa la seva emprempta personal i triomfa amb els seus propis pans artesans. Per nosaltres seria un orgull.


El tema que parla l’article sobre el pa industrial o artesà fresc del dia, per nosaltres no hi ha dubte. Fem pa artesà perquè volem. I ho volem així. I podríem fer pa industrial, però no volem. I podríem crèixer com empresa molt més fent pa industrial, però no volem. No tot han de ser els diners a la vida. Procurem seguir els valors en els que creiem tant fidelment com podem.

Etiquetes:, ,

Deixar un comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà.